Ajándék Shadow of the Tomb Raidert kért a születésnapjára az Xbox-tól, meglepő módon kapott is

2018. október 01.
5.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem mindennapi, sőt túlzás nélkül példátlan eset történt a hétvégén egy a közösségi oldalakon csak Mojo JoJordan név alatt megtalálható játékossal, aki nagy büszkén hozta nyilvánosságra esetét, aminek részeként egy ajándék játékot kapott a brit Xbox-tól.

Történt ugyanis, hogy Mojo nem tudni pontosan milyen felindulásból, de a Twitteren ráírt a brit Xbox-ra, hogy mivel éppen születésnapja van, nagyon örülne neki, ha a csapat megajándékozná őt egy Shadow of the Tomb Raider példánnyal, amire meglepő válasz érkezett a csapattól, ami így szólt: "persze, miért is ne".

Bár sokan azt hihetnék, hogy az Xbox mikroblogjának menedzsere pusztán vicces kedvében volt, de csakhamar kiderült, hogy a csapat tényleg betartotta az ígéretét, lévén emberünk nem sokkal a történtek után posztolta is a fotót, melyen egy születésnapi jókívánság mellett ott volt a Shadow of the Tomb Raider letöltőkódja - egyenesen az Xbox UK-től címezve. Hiába, aki mer, az néha nyer...

Xbox made my birthday.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 8 napja

Szerintem ez egy nagyon jó fej dolog volt a Microtól. Mondjuk én már mindenben reklámot látok, lehet ez sem véletlen volt, de ne legyen igazam.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

WarriorAutobot

6 éve, 10 napja

Az igen!
Azért néha tud rendes lenni a Microsoft! mosolygó smiley

válasz erre

Vidoros

6 éve, 10 napja

Mekkora királyság! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja