Air Aces: Pacific: Áprilisban indul a nyílt béta

2010. március 22.
2.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt hét folyamán esett át a hivatalos bejelentésen a Wastelands fejlesztőgárdájának legújabb második világháborús alkotása, amely a csapat korábbi játékaival ellentétben nem a stratégia műfaját erősíti majd, lévén egyenesen a felhők fölé röppenhetünk a segítségével, néhány vadászgép pilótafülkéjébe pattanva, hogy mindenféle szimulátoros elemtől mentesen, arcade formában vívjuk meg a második világégés nagy légi csatáit.
Advertisement

Az idei esztendőben, egy jelenleg ismeretlen időben érkező alkotásról pedig a mai napon újabb információk érkeztek, egészen pontosan felemelően jó hírek.

Kiderült ugyanis, hogy az illetékesek tesztrepülésre hívják azokat a pilótajelölteket, akiknek felkeltette a figyelmét a játék, lévén egészen pontosan április 20-án, tehát egy hónap múlva nyílt béta teszt veszi kezdetét, amelynek hála nagyon sokan kipróbálhatják a programot a jelenlegi állapotban. Bár a teszt nyíltként lett behatárolva, a mögöttesek jelenleg 500 kulcs szétosztásáról nyilatkoztak, ám, hogy ezeket miképpen lehet megszerezni, jelenleg még nem kötötték az orrunkra, cserébe viszont elárulták, hogy még ezen a héten mindenkit tájékoztatnak a bővebb részletekről. Várjuk!

Advertisement
nincs még hozzászólás

Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljamarco profilja