AI War: Children of Neinzul: Folyik a béta; a bevétel 100%-át jótékony célra fordítják

2010. augusztus 08.
2.3831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az AI War: Fleet Command az Arcen Games független fejlesztésű valós idejű stratégiai játéka, amely 2009 júniusában jelent meg.

Indie címként nem számíthatott mindent elsöprő sikerre, azonban az eladási adatok kedvezően alakultak, és a fejlesztők úgy döntöttek, nem kezdenek új IP létrehozásába, hanem csinosítgatják, tápolják az AI War nevet. Ennek a folyamatnak az első állomása a Zenith Remnant kiegészítő, a második pedig a Children of Neinzul, amely még idén augusztusban megjelenhet. A bővítmény dióhéjban 36 új hajót, 6 új AI-típust, 2 új térképfajtát és 3 új zeneszámot rejt.

Az AI War: Children of Neinzul jelenleg béta fázisban tart, ennek minden előnyével és hátrányával. A csapat úgy döntött, hogy előrendelhetővé teszi a pakkot, amelyet egyelőre csupán a srácok saját boltjában lehet fellelni, de idővel minden bizonnyal a népszerű digitális disztribútorok kínálatában is megjelenik. A játék csupán 3,99 dollárba kerül, ám ahhoz, hogy működjön, értelemszerűen be kell szerezni az alapjátékot is.

A minap kiadott közlemény érdekes része azonban nem ez, hanem a következő sorok. Az Arcen Games döntése alapján a Children of Neinzulból származó bevételük 100%-át a Child's Play jótékony szervezet fogja megkapni. A fejlesztők célja, hogy 2010 végére elérjék a 14 ezer dollárt, amelyhez mindössze néhány ezer eladott példány szükséges. Természetesen a 2010. utáni bevételeket is a Child's Play kapja meg. A kezdeményezés rettentően szimpatikus, le a kalappal az Arcen Games előtt.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja