A HP bejelentette az új Pavilion dv2-őt

2009. március 27.
2.0271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Hewlett-Packard bejelentette a legújabb HP Pavilion dv2 névre keresztelt hordozható számítógépét.

Az új notebook tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy a Pavilion dv2 kiemelkedő hordozható képességét, kitűnő multimédiás teljesítménnyel párosítsák. A laptop egy 12,1 inches kijelzővel van felszerelve, ami 1280 X 800-as WXGA natív felbontással rendelkezik, fölötte pedig egy 1,3M pixeles webkamera kapott helyet. A HP Pavilion dv2 fekete és fehér színváltozatban, valamint előtelepített Microsoft Windows Vista operációs rendszerrel kerül a boltok polcaira.

A gyártó újdonságát az Advanced Micro Devices új 1,6GHz-es AMD Athlon Neo MV-40 központi feldolgozójával szerelték fel, ami 4GB RAM-ot tartalmazó DDR2 memóriarendszerrel van párosítva. A képi megjelenítésért az ATI Mobility Radeon X1250, vagy igény esetén az ATI Mobility Radeon HD 3410 grafikus processzor felel. Az adatok tárolására egy 500GB-os hagyományos merevlemez, illetve egy opcionális külső DVD +/-RW /Blu-ray optikai meghajtó áll rendelkezésre. A gép hálózati rendszerét egy 802.11a/b/g/n rendszerű WiFi, egy Bluetooth 2.0 adapter, és egy LAN kártya alkotja. A gyártó több technikai részletet nem közölt a HP Pavilion dv2-ről. Az új laptop a napokban fog megjelenni a külföldi boltok polcain, de az ára egyelőre még ismeretlen.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 23 napja

A Vista elég jó, akárki akármit is mond! A Vista jött be a legjobban, az XP tömény szivacs volt így utólag visszagondolva. A Windows 7-re leszek kíváncsi, ha végre megjelenik. Gépigénye van az tény, de valamiért valamit.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

12 éve, 10 hónapja és 10 napja

[Tiltott felhasználó!]

Raiden

12 éve, 10 hónapja és 10 napja

Miért rontják el a Vista-val,ezt a jó kis masinát..

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja