A Hothead Games továbbra is fejleszti a Swarmot

2010. június 19.
2.1191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Hothead Games neve a Penny Arcade Adventuresről, valamint a még fejlesztés alatt álló, roppant ígéretes DeathSpankről lehet ismert a játékosvilág számára.

Kevesen tudják, hogy a 2006-ban alakult csapat első bejelentett játéka máig nem készült el, sőt az évek során szinte semmit sem lehetett hallani róla azon kívül, hogy "persze-persze, továbbra is dolgozunk rajta, nem kukáztuk ki". Ez a produktum a Swarm, amelyet az idei E3-on mondhatni újra bejelentettek, méghozzá abból az apropóból, hogy sikerült kiadót keríteni hozzá. Az Ignition Entertainment gondozásában fog megjelenni az alkotás, amely - az elhangzott ígéret szerint - 2011 korai szakaszában válik elérhetővé, és kizárólag digitális letöltés útján lehet majd szert tenni rá.

Konkrét célplatformokról nem esett szó, a közlemény sokat sejtetően annyit említ meg, hogy "minden platformra kiadják digitális csatornák útján", amely a gyakorlatban valószínűleg a PC, Xbox 360, PS3 triumvirátust jelenti. A Swarm érdekes koncepcióval rendelkezik, 50 félelmet nem ismerő Swarmitát (a trailerben feltűnő kék paca) kell irányítanunk, akikkel értékes DNS-eket kell összegyűjtenünk, miközben különféle halálos csapdák nehezítik az előrejutást. A régi motorosoknak bizonyára ismerősen cseng a Lemmings név, nos, a Swarm hasonló stílusban fog vitézkedni, ami meglehetősen örömteli, hiszen az utóbbi években nem sok ilyesmit fogyaszthattunk. A csapat összedobott egy rövid teaser videót is, amely sokat nem árul el a játékmenetről, ám az meglapozottnak tűnik, hogy könnyed, vicces pillanatokra számíthatunk.
#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja