Ahogy várható volt: lecsapott a Nintendo a rajongók által készített PC-s Super Mario 64-re

2020. május 09.
11.1241
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Borítékolható volt, hogy a Nintendo nagyon hamar le fog csapni a rajongók által készített, PC-re szánt Super Mario 64 portra, a prognózis pedig be is igazolódott, hiszen a japánok jogvédett tartalom címen keresetet nyújtottak be.

Hogy miért nem használ emberünk sima emulátort, és miért döntött úgy, hogy inkább átiratot készít a klasszikusból? A válasz az extra lehetőségekben rejlik, mint például a felbontásbeli opciók. Mostanra szinte minden nyomát eltüntette a Nintendo a portnak, magyarán a publikált videókat,

A TorretFreak értesülései szerint ugyanaz a Wildwood Law Group ügyvédi iroda segítségével csapott le a Nintendo, akik már máskor is segédkeztek a saját tulajdonaik portjainak letiltásában. Mivel várható volt, hogy letiltják a játék nyomait az internetről, így érdekes lesz látni, hogy a port készítője miként fog erre reagálni, esetlegesen valamiféle kiskapuval.
3 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 1 hete

Azt nem értem miért jelenti be a srác előre, hogy készíti az átiratot. Szép csendben megcsinálja, feldobja a netre és onnan már az Úristen sem szedi le, terjedne, mint a pestis.

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Csoda hogy eddig vártak.

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Egyértelmű volt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaAkitelin profiljarDAVE profiljanurbanu profiljasmadi1968 profilja