A HIS bejelentette új HD 5750 IceQ+ gyorsítóját

2009. november 30.
2.1481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Advanced Micro Devices kizárólagos grafikus gyorsító partnereként ismert Hightech Information System (HIS) a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az AMD ATI Radeon HD 5750-es modellre épül, az üzletek kínálatában pedig HIS Radeon HD 5750 IceQ+ típusjelzéssel fog felbukkanni. A gyorsító hűtéséről a gyártó dupla kártyahelyet elfoglaló, nagy teljesítményű IceQ+ hűtőrendszere gondoskodik.

A kiváló hűtési megoldás ellenére az új HIS Radeon HD 5750 IceQ+ órajelei hűen követik az AMD ajánlását, vagyis a 720 darab stream processzorral felvértezett Juniper LE grafikus feldolgozó sebességét 700MHz-re hangolták be, az 1024MB RAM-al épített 128bit-es GDDR5 memóriarendszer pedig az 1150MHz-es frekvencián üzemel (4600MHz-es effektív teljesítmény). A gyorsítókártya hátlapi paneljén egy DVI (a referencia modell két DVI-vel van szerelve), egy HDMI és egy DisplayPort kimenet kapott helyet, de a nyomtatott áramkörről persze nem hiányzik a már jól ismert ATI CrossFireX csatolófelület sem, így kialakítható akár a többkártyás grafikus konfiguráció is.

A dobozban a gyártó mellékel még egy kupont is, aminek a segítségével a felhasználó megjelenésekor majd letöltheti a DIRT 2 játék teljes értékű változatát. Az újdonság természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 11 és OpenCL támogatással, de a felszereltségében szerepel még az ATI Stream, a Unified Video Decoder 2 (UVD 2), valamint a legújabb Eyefinity technológia is. A HIS Radeon HD 5750 IceQ+ már megjelent a nagyobb külföldi webáruházak kínálatában 160 euró körüli áron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

A hűtését megnéztem volna, ezek a gyártópartnerek legalább abban különböznek, plusz egy kicsit a referencia adatoktól.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja