A héten jön a Mini Ninjas kostolója

2009. augusztus 17.
2.4521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha valaki a gamescom kavargó forgatagában még érez majd erőt a játékra, akkor máris ajánlhatunk neki egy próbakört a Mini Ninjas-ból, amely a héten befut PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC egyaránt.

Az IO Interactive rendhagyó alkotása szeptember tizenegyedikén érkezik meg az európai üzletek polcaira, de a kóstolót már szerdától megkapják az Xbox Live-os felhasználók, valamint a személyi számítógépeken kavarók, a Sony-s verzió pedig a csütörtöki PlayStation Store tartalomfrissítéssel kerül fel az online játékbolt felületére.

A Mini Ninjas-ban három mini-hős, Hiro, Futo és Suzume kalandjait ismerhetjük meg, akik a feudális Japán világában próbálnak tenni valamit egy gonosz mentes, szebb jövőért. Az Xbox 360 tulajdonosok a szokott módon a Live-ról, a PlayStation 3-on ügyködők a PlayStation Store-ról, míg a PC-sek a játék hivatalos weboldaláról gyűjthetik be a próbakört a fentebb említett napoktól. A többi verzióhoz nem készül letölthető demó, így a Nintendo DS, valamint a Nintendo Wii gazdik kénytelenek lesznek kivárni az első tapasztalatok megszerzésével a végleges megjelenést, azaz szeptember tizenegyedikét. A PC-seknek a letöltési linket lejjebb mellékeljük. Jó demózgatást, további jó olvasgatást mindenkinek.

Mini Ninjas Official Website
Mini Ninjas-ból, amely a héten befut PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC egyaránt.'>
nincs még hozzászólás

Mini Ninjas
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja