A Hasbro márkáit adaptálja az EA

2008. február 12.
2.3951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Egész raklapnyi Hasbro játék adaptációja érkezhet a különböző platformokra a közeljövőben.

Az Electronic Arts ugyanis még tavaly megvette a jogokat a játékok gyártásával és forgalmazásával foglalkozó cégtől, így hamarosan virtuális formában is megjelennek majd olyan játékok, mint a Scrabble, a Monopoly és társaik. A dolog aktualitását az adja, hogy az EA a mai napon fedte fel terveit a megvásárolt licenszekkel kapcsolatosan.

A játékok elsősorban konzolokra készülnek majd, így Wii-re, no meg a hordozható konzolokra, de PC-re is jut belőlük. Példának okául a Littlest Pet Shop nevű Hasbro termék is kijön majd személyi számítógépre. (Ne kérdezzétek, mi a jó ég eredetileg ez a Littlest Pet Shop, fogalmam sincs.) A videojáték egy állatkereskedés irányítását teszi lehetővé, de több verzió is készül a játékból, hogy a kissebbek is elszórakozhassanak az aranyos kisállatokkal, a nagyobbak viszont egy üzleti szimulátort kapnak a játékkal. Ez a játék lesz a Hasbro-Electronic Arts első közös gyermeke.

Aztán jön sorban a többi. Az ismertebb társasjátékok, mint például az ingatlankereskedős Monopoly minden népszerűbb platformra megjelenik majd. (Igaz a Monopoly-ból már készült korábban játékprogram.) Az EA most érezhetően egy eddig elhanyagolt réteget céloz meg, vagyis a Hasbro-játékokkal elsősorban a kissebbeknek próbálnak kedveskedni, valamint családi szórakozást varázsolni a képernyőkre.
1 hozzászólás

Dante576

17 éve, 6 hónapja és 8 napja

Ennek örülök mert szeretem a társasjátékokat!Annyi lesz a gáz,hogy az eredeti társasokat negyed annyiért meglehet majd venni!nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja