A hardcore játékokat könnyebb eladni a Microsoft konzoljára

2009. december 17.
1.6801
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Sokan támadják a Microsoftot azért, mert Xbox 360-as játékaikkal inkább a hardcore réteget célozzák meg, mintsem a casualt.

Különösen igaz ez a legdivatosabb stílusra, a First Person Shooterekre, amelyekből tucatnyi jelenik meg minden évben a konzolra. A Microsoft egyik embere, David Dennis szerint ugyanúgy próbálják reklámokkal támogatni a casual játékokat is, a különbség csupán annyi, hogy a hardcore játékok gyakran önmagukat adják el, nem szükséges hirdetésekkel felhívni a figyelmet az ilyen kaliberű produktumokra.

" Sokkal nehezebb a casual játékokat reklámozni, mint a hardcore-okat" - nyilatkozta Dennis. " Az a különbség, hogy a hardcore játékok annyira a köztudatban vannak, hogy nincs szükség a reklámozásra. Persze azért kell őket hirdetni, de ezek a játékok olyannyira ismertek, hogy akár reklám nélkül is simán eladják magukat. Azért van ez, mert olyan intenzív élményt adnak, amire a megszállottabb játékosoknak szükségük van, ezért ezek az emberek minden esetben megveszik az ilyen játékokat, fejlődésüket rendszeresen nyomon követik. Beleivódnak a tudatukba reklám nélkül is."
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 11 napja

A nevesebb címeket mindigis könnyebb lesz eladni, mert a reklámok és a várva várt trailerek, gameplay-ek mind felborzolják a kedélyeket.

válasz erre

Raiden

15 éve, 6 hónapja és 6 napja

FPS foreva!menő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja