Agresszív DLC taktikára vált a Netherrealm az Injustice 2-vel

2016. június 21.
3.8431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha már korábban is eleged volt a Netherrealm Studios bunyós játékai kapcsán megjelenő tonnányi DLC-ből, akkor nagy valószínűséggel az Injustice 2-t egyenesen gyűlölni fogod, Ed Boon ugyanis egy interjúban elmondta, hogy minden eddiginél agresszívabb kiegészítőhadat terveznek hozzá.
 

Ed szerint az egyik legfontosabb dolog számukra, hogy minél tovább támogassanak egy játékot, és míg a Mortal Kombat-hoz négy, az első Injustice-hez hat, a Mortal Kombat X-hez pedig nyolc karakter érkezett pluszban, addig az Injustice 2-höz terveik szerint ezen a vonalon haladva még több hős futhat majd be.

Boon hozzátette, hogy a jelenlegi tervek szerint minden eddiginél agresszívabb hozzáállásra váltanak most, mint a múltban bármikor, szóval DLC-k tömegeire számíthatunk majd az alkotáshoz.
4 hozzászólás

Imperator

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Az Injustice 2-t nagyon várom, de ugyan azt mondom, mint a MKXL hírnél, hogy a jó édes k*rva anyjukat, már bocsánat. Nem elég, hogy PC-re nem tudnak normálisan portolni, ráadásul dlc téren le is sz*rják őket, erre most kijelentik hogy fizessen még többet a paraszt, legyen minimum 50 dlc, darabja 5 dollár, ahol kapsz egy plusz skint és örülj hogy ilyenekre költhetted a pénzed. Persze lesz megint legalább 6 season pass, darabja majdnem annyi mint a teljes játék, persze ezzel is csak a játékosoknak lesz jó. Persze jófejek, és majd kiadják az egészet egy komplett kiadás keretében újra, amit persze a PC-sek nem kapnak meg, nekik nem jár dlc. Oké, jó játékokat csinálnak, de hogy én ezt nem támogatom, az is egyszer biztos.

válasz erre

totyak

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ezen a vonalon haladva akkor 10 karakter fog dlc-vel érkezni. Az már egy fél játéknyi szereplő. Nem korrekt hozzáállás ez és még hangoztatják is.

válasz erre

RyutheStaR

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Remélem a kutya se fogja venni és a kritikák is lehúzzák a francba a játékot. Az ilyen hozzáállással meg is érdemelnék, pénzéhes szemét ****k. :@
Én terveztem, hogy megveszem majd, de még csak azért se. Kivárom a Tekken 7-t ha már bunyós játék kell.

válasz erre

Excalibur

6 éve, 6 hónapja és 17 napja

Hol vannak azok a régi szép idők, amikor bementél a boltba és a pénzedért cserébe kaptál egy teljes játékot...Rossz irány ez, szerencsére vannak még üdítő kivételek.

válasz erre
Injustice 2
17.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljamarco profiljasoami profiljaMonyo profiljaReichert Viktor profilja