A Google saját PowerPointot készít

2007. április 19.
2.0221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Google első embere a tegnapi napon bejelentette, hogy cégük a nemrég felvásárolt Tonic Systems technológiája felhasználása révén hamarosan előrukkol egy saját webalapú prezentációs alkalmazással is.

Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója tegnap a San Fransiscó-i Web 2.0 konferencián hozta nyilvánosságra, hogy még idén nyárra elkészítik a Microsoft PowerPointtal konkuráló prezentációs szoftverüket. Ez ugyan nem tud annyit, mint a redmondi termék, azonban az átlagfelhasználók igényeit tökéletesen kielégíti.

A keresőóriás már tavaly elérhetővé tette ingyenes online szövegszerkesztőjét és táblázatkezelőjét, az új alkalmazással pedig tovább bővítik a Google Docs & Spreadsheets Office termékcsaládot. A keresőóriás nyárára ígéri a szoftver megjelenését, amelynek segítségével a felhasználók a böngészőben tudnak majd előállítani különböző prezentációkat, ezeket pedig a vállalat szerverein is tárolhatják, illetve megoszthatják azokat más internetezőkkel is.

A bejelentés szerint a program kompatibilis lesz az ismertebb konkurens termékekkel, azonban hogy pontosan melyekkel, arra nem derült fény.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja