Age of Decadence: Befutott a béta demó

2009. december 28.
1.5951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Iron Tower Studios műhelyében formálódó Age of Decadence nem egy AAA kategóriás alkotás lesz, ez már a bejelentésekor is nyilvánvaló tény volt, hiszen az illetékesek egy kopottas grafikus motort, valamint egy mára már kissé elfeledett, ám korántsem rossz stílust, a felső nézetes, mondhatni hack n slash szerepjáték formát kívánják továbbörökíteni.

A program ugyanakkor nagyobbacska számadatokkal, 23 választható skillel, több, mint száz küldetéssel, 22 területtel, valamint 8 fegyvertípussal rendelkezik, amelyek nem hasonlíthatóak össze a nagy címek felhozatalával, de kétség kívül szép teljesítmény, főleg egy kis fejlesztőcsapattól.

Az egyelőre kiadó nélkül létező projekt ugyanakkor egy kiváló sztorival szeretné elkápráztatni a fanatikusokat, a Torque Game Engine pedig a kissé kopottas megjelenítésről gondoskodik. Mindezek azonban az elriasztás helyett sokkal inkább vonzóbbá tegyék az érdeklődők számára a programot, hiszen játékmenetben, és alapkoncepcióban az Age of Decadence bizony a régi iskolából származik, onnan egy tapodtat sem mozdulva, a Római Birodalmat a középpontba helyezve. Ha szeretnél bővebb információt megtudni a játékról, akkor a hivatalos honlapon minden kérdésedre választ találhatsz, azonban ha már most úgy érzed, adnál egy esélyt neki, akkor csak kattints az alábbi linkre, és töltsd le a béta demóját, hiszen az illetékesek úgy gondolták, egy ilyen változatot is készítenek készülő gyöngyszemükből.

Age of Decadence béta demó
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 3 napja

nekem úgy tűnik, hogy ez a game megpróbálja visszahozni a régi idők játékait, amik bizony manapság nagyon hiányoznak. örülnék neki, ha sikerrel járna a projekt az biztos.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja