Agents Of Mayhem: beteg játékhoz, beteg launch trailer dukál

2017. augusztus 15.
3.2741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Saints Row-sorozattal megismert és megkedvelt Volition bemutatta az Agents of Mayhem utolsó hivatalos kedvcsinálóját, így a várakozásoknak megfelelően olyan őrült launch trailer született, mint amilyen maga a játék is.

A videó a várakozásoknak megfelelően arra épül, hogy bemutassa nekünk az őrült ütközeteket garantáló Agents of Mayhem mind a 12 ügynökét, akik közül hármat kell kiválasztanunk magunknak a nagy feladathoz - avagy a futurisztikus Szöül megtisztításához -, miközben hármójuk közül az adott probléma vagy ütközet függvényében szabadon váltogathatunk majd.

Ha megtetszett volna az alábbi videó alapján, a játék digitális és dobozos formában egyaránt megjelenik még a héten PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. Agents of Mayhem előrendelés a Play 24/7 kínálatából ITT!

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

2 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nagyon gyenge eresztés. Ez a csapat az én ízlésemnek megfelelő játékot szerintem nem fog tudni csinálni.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez tényleg beteg.

válasz erre

rDAVE

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ha már Szöulban játszódik a játék tanuljunk is valamit; ma 72 éve annak, hogy függetlenné vált a koreai félsziget a japán megszállók alól és szintén ma van Dél-Korea alapításának 69. évfordulója. Most ott biztos hangosabbak, mint a robbanások az előzetesben.

válasz erre

Direktor

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Ez tényleg nagyon beteg csak egyetlen ismerősöm sincs aki meg akarná venni...

válasz erre
Agents of Mayhem
5.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaWarriorAutobot profiljamarco profiljagery1113 profiljaAthos99 profiljaWickedSick profiljawazko profilja