Agents of Mayhem: bemutatkozott Daisy, a játék vagány csajszija

2017. július 27.
3.7171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Volition munkatársai egy live stream során egy újabb Agents of Mayhem karakterről rántották le a leplet, ennek megfelelően egy közel 1 óra 20 perces prezentációt kaptunk Daisy-ről, a játék dögös és vagány harcos amazonjáról.

Daisy-ről röviden tömören annyit kell tudni, hogy egy tetőtől-talpig izmos hölgy lesz, aki a lábaira erősített görkorinak hála szélsebesen közlekedik majd a pályákon, hatalmas golyószórójával pedig elképesztő pusztításra lesz képes, sőt mi több, a készítők egy olyan szinkronhangot találtak hozzá Misty Lee képében, aki minden tekintetben ugyanazt a kalibert képviseli, mint a kérdéses hölgy.

Ha kíváncsi vagy Daisy-re, az alábbiakban megtekintheted felvételről a teljes live streamet, de a Volition összedobott egy rövid, tömör és kizárólag a lényegre koncentráló videót is azoknak, akik egy percben szeretnék megkapni a lényeget. Megjelenés augusztus 18-án!



Agents of Mayhem karakterről rántották le a leplet, ennek megfelelően egy közel 1 óra 20 perces prezentációt kaptunk Daisy-ről, a játék dögös és vagány harcos amazonjáról.'>
3 hozzászólás

Patrik94

7 éve, 3 hónapja

Jó lesz ez! mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja

Nekem ebből továbbra is csak a grafika tetszik. A játék ugyanolyan őrültség, mint a Saints Row-k, és azok sem tetszenek.

válasz erre

Eltohn

7 éve, 3 hónapja

Minek csinálnak ilyen hosszú videókat? meglepett smiley Átpörgettem, de a lényegi info az első, egyperces videóban van. mosolygó smiley

válasz erre
Agents of Mayhem
5.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja