A Gears of War 3 lesz a júniusi GameInformer címlapján, exkluzív információk várhatók

2010. május 10.
1.8081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Gears of War harmadik epizódjáról a bejelentést követően már rengeteget hallhattunk, ám egyáltalán nem túlzunk akkor, ha azt állítjuk, hogy még mindig nem eleget.

Rengeteg kérdés ugyanis megválaszolatlan maradt, óriási ködös foltok tátonganak az új karaktereket, vagy éppen a sztorit szemlélve, azonban már nem kell sokáig várnunk arra, hogy minden egyes homályos részlet kikristályosodjon előttünk. A júniusi GameInformer magazin ugyanis címlapra teszi a harmadik Gears of War-t, ami egy 10 oldalas, exkluzív előzetest is jelent egyben.

A magazin illetékesei elmondták, hogy mire is számíthatunk ebből a cikkből. Állításuk szerint fény derül az új hősökre, fegyverekre, ellenségekre, helyszínekre, kampányra, a multiplayer újdonságaira, egyszóval mindent megtudunk majd azzal kapcsolatban, hogy vajon mi változott az elődök óta. Mivel a GameInformer lap srácai roppant jó fejek, az információ kiszivárogtatása után voltak olyan kedvesek, hogy mellékelték számunkra a címlapot is, amelyet lejjebb magatok is megtekinthettek. Várjuk tehát a júniust, hogy mindenre fény derüljön.


A Gears of War 3 lesz a júniusi GameInformer címlapján, exkluzív információk várhatók - 2. kép


A Gears of War 3 lesz a júniusi GameInformer címlapján, exkluzív információk várhatók - 3. kép


Gears of War harmadik epizódjáról a bejelentést követően már rengeteget hallhattunk, ám egyáltalán nem túlzunk akkor, ha azt állítjuk, hogy még mindig nem eleget.'>
2 hozzászólás

Drasko22

15 éve, 1 hónapja és 24 napja

egy időben nagyon szerettem a gears of war-t, főleg multiban. de amikor lejárt a live-om akkor gondolkoztam el igazán, hogy ami kell a szobámba az nem a box hanem a ps 3 mosolygó smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 1 hónapja és 24 napja

Hát erre kiváncsi leszekkacsintó smiley

válasz erre
Gears of War
4.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
DNS profiljaBotyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja