Age of Empires Online és Microsoft Flight bejelentés (FRISSÍTVE!)

2010. augusztus 17.
3.5211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik a Microsoft nemrégiben napvilágra került belsős dokumentuma, amelyben arról olvashattunk, hogy a cég szeretne visszatáncolni a PC-s játékiparba, igaz volt, lévén a Fable III erre a platformra történő portolása mellett a mai napon két további címet jelentettek be személyi számítógépekre.

A duó nem más, mint a már nevével is sokat mondó Age of Empires Online, míg a másik delikvens a Microsoft Flight, ami szintén árulkodó elnevezést kapott az illetékesektől. Lássuk sorban a kötelező tudnivalókat!

Az Age of Empires Online - a gyengébbek kedvéért - nem más, mint a valamikor rendkívüli népszerűségnek örvendő stratégia kizárólag többjátékos mókára koncentráló legújabb epizódja. A játék a közlemény szerint egyedül is játszható lesz, de leginkább a közösségi élményre koncentrál - ha úgy jobban tetszik, MMO lesz -, játszhatunk majd például online kooperatív ütközeteket is, mindezt úgy, hogy a késztermék közben megmarad az elődök által kitaposott ösvényen. Az Age of Empires Online egy teljesen ingyen játszható program lesz, aminek a középpontjában a görög civilizáció áll. Az alkotásról lentebb megtekinthetsz egy gameplay videót is, ami bár első ránézésre egyáltalán nem hasonlít a korábbi részekre, sőt, a kinézete sem éppen a legszebb, de ígéretes darabnak tűnik, az már most elkönyvelhető. Ha szeretnéd már belátható időn belül kipróbálni a játékot, IDE kattintva jelentkezhetsz a jövőben induló béta tesztekre is.

A Microsoft által bejelentett második PC-s mellverő alkotás a Microsoft Flight lenne, amely a méltán népszerű Flight Simulator-széria legújabb darabjaként szeretné beírni magát a történelemkönyvekbe. Róla sajnos sem videót, sem konkrét információkat nem sikerült elhinteniük az illetékeseknek, csak annyit, hogy a fejlesztők egy új perspektívából közelítik majd meg a szimulátort. Mivel az idei gamescom már elkezdődött, a Microsoft pedig elkezdte amit el kellett kezdenie, nem zárható ki, hogy hamarosan újabb információkkal szolgálhatunk a két alkotásról. Addig is íme az Age of Empires Online első gameplay videója:

#tv#

FRISSÍTÉS (14:41): Néhány perccel ezelőtt sikerült szert tennünk a Microsoft Flight első mozgóképére is, ami bár nem mutat meg szinte semmit sem a játékról, de annyit elárul, hogy a főszerep most talán nem - csak - az utasszállító gépeken lesz. Íme, ha kíváncsi vagy a videóra:

#tv2#
2 hozzászólás

Maniac

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Lac írta:
Csak szerintem hajaz nagyon grafikailag az AoEO a Warcraft 3-ra?
Van benne valami, mindenesetre nekem a korai Settlers-t juttatta eszembe. Elég nagy csalódás ez az Age of Empires Online már most...szomorú smiley

válasz erre

Lac

14 éve, 10 hónapja és 9 napja

Csak szerintem hajaz nagyon grafikailag az AoEO a Warcraft 3-ra?

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2010
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja