A Gateway bejelentette új LT23-as netbookjait

2010. június 25.
1.6591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az Acer leányvállalataként ismert Gateway a napokban bejelentette, hogy újabb szériával bővítette ki az ultrahordozhatóinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított sorozat Gateway LT23 jelzéssel lett ellátva, és ahogy azt már az új fejlesztésű netbookoktól megszokhattuk, természetesen már az Intel Pine Trail platformjával van tervezve. Az újdonságok hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis mindössze 258,5 X 184 X 24 milliméteres méretekkel dicsekedhetnek, ami mellé alig 1,25 kilogrammos súly párosul.

A noteszgépek egy 10,1 inches szélesvásznú kijelzővel vannak felszerelve, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontással rendelkezik, a keretében pedig a ma már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera HD felbontású változata, valamint egy mikrofon kapott helyet. Az új Gateway LT23-as széria mindegyik tagja az Intel NM10 Express chipkészlet köré épül, és az Intel 1,66GHz-es Atom N450-es központi feldolgozójával vannak felvértezve, ami mellé egy 1GB RAM-al feltöltött DDR2-es memóriarendszert társítottak a mérnökök. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 3150-es grafikus processzor felel, az adattárolók választékában pedig hagyományos merevlemezek 160GB-os és 250GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat.

A netbookok hálózati rendszerét egy 10/100-as Ethernet vezérlő, és egy 802.11b/g/n szabványú WiFi modul alkotja. A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA, három darab USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer mikrofon és fejhallgató csatlakozója. A gépeket egy előtelepített Microsoft Windows 7 Starter operációs rendszerrel, és egy hatcellás akkumulátorral szállítja a cég, ami a hivatalos adatok szerint nyolc óra folyamatos üzemidőt képes biztosítani. Az új Gateway LT23-as noteszgépek már megrendelhetőek a gyártó honlapjáról 330$-os indulóáron.
3 hozzászólás

skyman

14 éve, 11 hónapja és 13 napja

Ne mond már Martina, hogy még nem halottál erröl a márkáról?meglepett smileyröhögő smiley az se rosszröhögő smiley
egyébként nem rossznyelvnyújtó smiley és még nem is drágaröhögő smiley

válasz erre

MMartina

14 éve, 11 hónapja és 13 napja

Jujj de szép... Nagyon tetszik... Csak a márkáról nem hallottam még :/ Ne kövezzetek meg! röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 11 hónapja és 13 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja