Alacsony profilú GeForce GT 220 az MSI-től

2010. április 02.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Micro Star International a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az nVidia GeForce GT 220-as modellre épül, az üzletek kínálatában pedig MSI N220GT-MD1GL/D3 típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új gyorsítókártya egy alacsony profilú nyomtatott áramkörrel van tervezve, így elsősorban a HTPC (Home Theater PC) rendszerek tulajdonosainak jelenthet majd ideális választást.

A gyorsító hűtéséről egy kisméretű, egyetlen kártyahelyet elfoglaló aktív hűtőrendszer gondoskodik. Az MSI N220GT-MD1GL/D3 grafikus feldolgozója 48 darab shader processzorral van felvértezve, az 1024MB GDDR3 videomemóriát pedig egy 128bit-es interfészen keresztül érheti el. A GPU sebességét 625MHz-re, míg a CUDA magokét 1360MHz-re hangolták be a mérnökök, a memóriarendszer pedig az 1580MHz-es frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított D-Sub VGA, DVI és HDMI kimenet biztosít csatlakozási lehetőséget.

A videokártya természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 10.1 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik a már jól ismert nVidia PhysX, CUDA, valamint PureVideo HD technológia sem. Az új MSI N220GT-MD1GL/D3 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket, de egyes források szerint 60 euró alatti áron lesz beszerezhető.
2 hozzászólás

richie8

8 éve, 9 hónapja és 21 napja

italianman írta:
Hát azért elfogadnám.
Mostanság már találnál jobb VGA-t is, ez még a DX11-et sem támogatja, és csak 1500MHz-es frekije van. Pár ezrest rádobál és egy radeonnal jobban járnál. Vagy az nvidia GT400-as szériájával.

válasz erre

italianman

8 éve, 10 hónapja

Hát azért elfogadnám.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja