A Fujitsu bemutatta új rendszerfelügyeleti eszközét

2010. július 12.
1.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A felhőszerű IT platformok kiépítésének és üzembe állításának gyorsítására és egyszerűsítésére irányuló törekvése jegyében a Fujitsu bevezeti nagy teljesítményű rendszerfelügyeleti eszközét, a ServerView Resource Orchestratort.

Az új technológia szervesen illeszkedik a Fujitsu áprilisban bemutatott szabványos globális felhőplatformjába. A ServerView Resource Orchestrator segítségével a szervezetek gyorsabban és rugalmasabban reagálhatnak a belső IT-támogatási igények változására. Az új szoftver "önkiszolgáló" jelleggel osztja ki az üzleti alkalmazások futtatásához szükséges informatikai erőforrásokat.

A nagy teljesítményű ServerView Resource Orchestrator felügyeleti szoftver automatikusan osztja ki a rugalmas, felhő-működésre felkészített IT-architektúrák erőforrásait és a manuális konfigurálásnál esetenként 90 százalékkal gyorsabban készíti fel az új rendszert a működésre.

A rendszer üzembe állítása az IT-követelményekre vonatkozó egyszerű kérdéssorra kapott válaszok alapján történik. A ServerView Resource Orchestrator testre szabható sablonok és előkonfigurált rendszerképek alapján, teljesen automatikusan osztja ki a nyers számítástechnikai erőforráskészletből a fizikai, illetve virtuális szerverőforrásokat - a tárolókat és a hálózati csatlakozásokat is beleértve. Ezzel mentesíti a rendszergazdákat az időigényes, komplex és nagy hibakockázatú manuális erőforráskiosztás feladata alól.

A ServerView Resource Orchestrator már bevezetésekor biztosít olyan interfészeket, amelyeken keresztül képes elérni és vezérelni a Fujitsu és technológiai partnerei - köztük a NetApp, a Cisco, a Brocade, a VMware és a Microsoft - tárolóit, hálózati és hypervisor termékeit. A Fujitsu további integrációkat is tervez.

Rolf Strotmann, a Fujitsu Technology Solutions nagyvállalati szerverekért és szoftverekért felelős alelnöke így nyilatkozott: "Felgyorsítjuk a nagyvállalatok számára a felhőszerű számítástechnikai környezetek bevezetését, mivel a Server View Resource Orchestratorral a korábbinál jóval rövidebb idő alatt oszthatók ki a rendszererőforrások. Így ügyfeleink a komponensek egyedi konfigurálása nélkül is teljes mértékben kiaknázhatják a dinamikus IT hatékonyságát és reagálókészségét."
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaWickedSick profilja