A Fujitsu bejelentette új Amilo notebookjait

2009. október 09.
2.6301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló minőségű termékeiről ismert Fujitsu a napokban bejelentette, hogy két újabb taggal bővítette ki a hordozható gépeinek termékkínálatát.

A frissen bemutatott laptopok a gyártó Amilo P szériájába tartoznak, a boltok polcain pedig Fujitsu Amilo Pi 3560 és Amilo Pi 3660 típusjelzéssel fognak megjelenni. Az új notebookok technikai paraméterei majdnem teljes mértékben megegyeznek, egyedüli különbséget csak a kijelzőjük mérete és felbontása jelenti.

A Fujitsu Amilo Pi 3560 egy 15,6 inches vagy igény esetén egy 16 inches szélesvásznú kijelzővel van ellátva, amik egységesen az 1366 X 768-as natív felbontást képesek kezelni, az Amilo Pi 3660-as modell pedig egy 18,4 inches, 1680 X 945 felbontású képernyővel büszkélkedhet. A kijelző keretéből természetesen nem hiányzik a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint a digitális mikrofon sem. Mindkét laptop az Intel Core 2 Duo központi feldolgozók különböző változataival van felszerelve, amikhez egy 8GB RAM-al feltöltött memóriarendszer lett társítva (maximális kiépítésben). A képi megjelenítésért az 1GB-os nVidia GeForce GT 240M grafikus gyorsító felel, az adattárolók kínálatában pedig hagyományos merevlemezek 320GB-os és 500GB-os tárolókapacitással képviseltetik magukat, de a konfigurációkból persze nem hiányzik a DVD Super Multi optikai meghajtó sem. A gépek hálózati rendszerét egy integrált Gigabit Ethernet vezérlő, egy 802.11n szabványú WiFi modul, és egy Bluetooth 2.1 adapter alkotja. A notebookok külső részén található egy 5 az 1-ben kártyaolvasó, egy D-Sub VGA és egy HDMI, két USB 2.0, egy eSATA/USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint az audiorendszer csatlakozói. Az újdonságokat egy előtelepített 64bit-es Microsoft Windows Vista Home Premium operációs rendszerrel szállítja a cég. A Fujitsu Amilo Pi 3560 és Amilo Pi 3660 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Nos igen, a Fujitsu Pi széria volt az, amikor már én is azt mondtam, hogy megéri befektetni hordozható számítógépekbe. Ismerősömnek van egy ilyen darabja, és igencsak megfogott. Nem sokkal rá később már saját magamon tapasztaltam a jóságot mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja