A FUEL hivatalosan is világrekorder

2009. május 22.
1.7961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Gondolom nem nehéz kitalálni, hogy az Asobo Studios műhelyében készült, open world versenyjáték miben is lehet világrekorder.

Eladásokban nyilván nem, hiszen június elején érkezik meg a multiplatform alkotás, tehát másfelé kell tapogatóznotok, de semmi vész, szívesen megosztjuk Veletek a hírt. A Codemasters gondozásában megjelenő Fuel villantja meg a videojáték történelem leggrandiózusabb bejárható terepét, egészen pontosan 14,400 négyzetkilométert.

Az adat és a játék címe hitelesítve lett, ennek köszönhetően a Guiness Rekordok könyvében a helye. A Fuel kínál sivatagot, erdőt, hegyeket, valamint folyókat is, a versenytér pedig korlátok nélkül lesz begördülhető.

Május huszadikán, azaz tegnapelőtt demonstrálták a játék méreteit a londoni Guiness World Records irodájában, az illetékesek pedig szó nélkül elismerték, hogy nem létezett még játék a történelemben, amely ekkora virtuális játékteret kínált volna fel a gamerek számára.

Gratulálunk a kitartó munkájukért, csak győzzük majd bekerekezni ezt az óriási, mostoha térséget. A Fuel, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, valamint PC-re érkezik egy kissé megcsúszva, június ötödikén. Ha ezek után még jobban éhezel rá, megértjük érzéseid.
1 hozzászólás

Ryo san

16 éve, 1 hónapja és 20 napja

Kiváncsi vagyok rá milyen lesz.

válasz erre
Fuel
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja