A Frostmourne már Magyarországon van!

2008. november 06.
4.0261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
"Aki, ezt a kardot forgatja, földöntúli erőknek parancsolhat.

Amint a penge húsba hasít, a hatalom megsebzi a lelket." Így a legkönnyebb leírni Frostmourne-t, a kardot, ami a World Of Warcraft legújabb kiegészítőjének a borítóján is megtekinthető és amit akár te is megnyerhetsz, ha indulsz az első magyar WoW jelmezversenyen, amiről néhány nappal ezelőtt adtunk hírt. A gonosz erőket magában hordozó, 120 centiméteres kard teljes életnagyságában már megérkezett Magyarországra, ahol jelenleg is hét lakat alatt őrzik, hogy a jelmezverseny szerencsés nyertese hazavihesse.

Ha esetleg szeretnél harcba szállni ezért a csodás fegyverért, még megteheted, ugyanis november 10, 12:00 a határidő. Nincs más dolgod, mint elkészítesz egy neked tetsző WoW szereplőről lemintázott jelmezt, abban lefotózod magad és személyes adataidat mellékelve elküldöd a következő e-mail címre: gergely.csordas@cdprojekt.hu! Ha ezzel megvoltál, akkor november 12.-én, 22 órakor elmész a budapesti WestEnd WestEnd City Center-be (Váci út 1-3, bejárat a Lehel tér felől) és reménykedsz, hogy téged választanak majd ki a zsűritagok a hatalmas Frostmourne viselésére.

A rendezvényen való részvétel minden World Of Warcraft fanatikusnak ajánlott, hiszen itt lehet majd először megvásárolni a Wrath Of The Lich King kiegészítőt és rengeteg program valamint nyereményjáték is vár a látogatókra. Tehát mégegyszer, november 12, 22 óra, WestEnd WestEnd City Center! Gyertek és öltözzetek be minél többen...


A Frostmourne már Magyarországon van! - 2. kép

2 hozzászólás

Lac

16 éve, 9 hónapja és 12 napja

Nem vagyok nagy WoW fan, de a Frostmourne azaz , amivel Arthas szórakozott a királlyal (értsd: hidegre tette...haha....hidegre...haha értitek...frost.... na mindegy)?

válasz erre

Vendég

16 éve, 9 hónapja és 13 napja

Ott a helyem a partyn. Megpróbálok jelmezben menni, ez a kard nekem KELL!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja