Advertisement

Afrika: Coming Soon

2008. május 27.
1.6821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Meglepő, hogy két nap leforgása alatt mennyi minden tud gyökeresen megváltozni.
Advertisement

Főként igaz ez a játékiparra, persze nem tényleges változásokról beszélünk, hanem a minősíthetetlenül rossz marketing kommunikációról amit a Sony mutat be időnként. Tökéletes példa erre az Afrika, melyet már a PlayStation 3 megjelenése óta várunk túláradó szeretettel, ám nem csak, hogy ezidáig sehol sem volt, de gyakorlatilag semmit sem tudunk róla.

Hogy akarnak bármi olyat is sikeresen értékesíteni, amiről a vásárló azt sem tudja, hogy mit is pakol a kosarába. Az Afrika könnyfakasztóan gyönyörű, de vajon mi a lényege? Virtuális szafari? Vagy lesz benne némi akció is? Erre emberfia nem tud válaszolni az illetékeseken kívül. Hogy történhetett mindez? Nyakunkon a megjelenés, szinte a semmiből. A Play-Asia pár napja kilistázta a játékot augusztusi megjelenéssel, nézett mindenki mereven maga elé, hogy ez most csak valami vicc?

A Sony Computer Entertainment Europe a hétvégén azt állította, hogy nincs mit mondaniuk a játékkal kapcsolatban, egyelőre nem rendelkeznek hírértékű inromációkkal. Erre ma mi történik? A Sony Computer Entertainment Japan felengedett és megerősítette, hogy az Afrika hamarosan megjelenik. Én már durván nem értem, hogy mi folyt a háttérben, de nem volt túl elegáns megoldás. Konkrét megjelenési dátumot a Sony japán részlege nem erősített meg, így valószínűsíthető, hogy a Play-Asia időzítése lesz a helyes, nálunk a hivatalos bejelentésig, konfirmálásig ez lesz érvényben.

Persze, amennyiben követi a történteket hivatalos bejelentés. Nagyon mostohán kezelték le a címet, nem értjük, hogy miért. Sebaj, örüljünk váratlan érkezésének.

Afrika: Coming Soon
Advertisement
1 hozzászólás

richie8

8 éve, 2 hónapja és 22 napja

Kemény, hogy semmit nem tudunk róla, mégis a megjelenéssel bombáznak minket. Semmi marketing, semmi információk. Így nem hiszem hogy sokan fogják megvenni, ha azt sem tudják, mi fán terem. A grafika viszont gyönyörű.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaMarduk profilja