A francia Amazon listája szerint is jövőre érkezhet a Team ICO Collection

2010. június 29.
1.6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napon már nem első alkalommal kerülnek terítékre a Sony HD-kollekciói, amelyek közül bár egyelőre csak a God of War első két epizódját tartalmazó dobozka jelent meg, így is elindított egy olyan kiolthatatlan tüzet - és nem mellesleg pletykahullámot is - amelynek köszönhetően a rajongók tűkön ülve várják az újabb és újabb ilyen gyűjtemények bejelentését.

Jelenleg azonban csak pletykákkal tudunk szolgálni nektek - kivéve Sly Cooper esetében - így például a hetek óta terítéken lévő Team ICO Collection kapcsán sem biztosíthatunk még hivatalos bejelentéssel.

Egyelőre legalábbis még nem, viszont újabb, jókedvre derítő pletykákkal ismét meg tudunk örvendeztetni titeket, lévén a francia Amazon megjelenési listáján is megjelent a két PlayStation 2-es legendát, az ICO-t és a Shadow of the Colossus-t magába tömörítő dobozka, méghozzá 2011 júniusára esedékes megjelenési dátummal, 70 eurós árkategóriában. A Sony természetesen továbbra sem erősítette meg a pletykákat, bár igaz, nem is cáfolta őket, így feltehetően a franciák is érzékeny pontra tapintottak most. A kanyarban érezzük a Team ICO Collection bejelentését...
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 2 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja