A Fox filmstúdió nyit az iTunes felé

2005. december 04.
1.8561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A 20th Century Fox filmstúdió vezetője, James Gianopulos bejelentette, hogy vállalatuk a jövőben kész együttműködni az Apple-vel, hogy videóanyagokat nyújtsanak a számítógépgyártó által üzemeltetett iTunes-szolgáltatás részére.

"Természetesen nyitottak vagyunk az iTunesszal szemben, és nagy lehetőségeket látunk az online letöltés üzletágban" - nyilatkozta Gianopulos. Az Apple elnök-vezérigazgatója, Steve Jobs október első felében mutatta be a videófájlok lejátszására is alkalmas iPodot, s röviddel ezután az iTunes-szolgáltatásukat is bővítették letölthető képanyagokkal.

Az ABC Disneyvel karöltve az Apple az Amerikai Egyesült Államokban olyan tévésorozatokat bocsát az online zeneboltjuk felhasználói rendelkezésére, mint a "Született feleségek" vagy az "Elveszettek", melyeknek úgy az aktuális, mint a korábbi részei közül válogathatnak a szolgáltatást igénybe vevők. A Fox stúdió vezetője szerint az iTunesszal való együttműködés egy nagyszerű lehetőség filmjeik még szélesebb körben való terjesztésére.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja