A Fifa, az EA és a PS megerősítik a Fifa 2008 döntőseinek listáját

2008. április 29.
3.7651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
Genf, Svájc és London, Nagy-Britannia ? Hét havi intenzív versengés után a FIFA, az EA és a PlayStation ma gratulálnak a 32 döntősnek, akik biztosították helyüket a már negyedik alkalommal évente megrendezett FIFA Interactive Világkupa döntőjében.

Az EA SPORTS FIFA 08 virtuális futballpályáin az Ausztráliából, Dél-Afrikából, Brazíliából, Koreából, az Egyesült Államokból, és Olaszországból való játékosok átverekedték magukat a bajnokság 20 élő kvalifikációján, miközben az online versenyeket több mint 25 000 játékos versengett a PLAYSTATION Network online rangadóin. A döntősök egyike lesz május 24-én, Berlinben az év FIFA Interactive Világbajnoka.

"Mély benyomást tett rám a résztvevők színvonala. Láthatóan keményen gyakorolnak, és mint minden focimeccsen, az edzés az egyik legfontosabb tényező itt is. A FIFA Interactive Világkupa a játékosvilág neves bajnokságává vált, ez az egyetlen bajnokság a FIFA zászlaja alatt", magyarázta Chuck Blazer, és így folytatta "Úgy vélem, igen találó, hogy most 32 versenyző van, ami tükrözi a FIFA Világkupán részt vevő csapatok számát. Ez egy komoly bajnokság, és akárcsak nagy testvére, a FIFA Világkupa esetében, a FIFA világbajnoki cím elérésének büszkesége ösztönzi a résztvevőket nagy teljesítményekre."

A címvédő holland Andries Smit másodszorra lép versenybe a kupáért. Győzelmét 31 döntős játékostársa igyekszik megakadályozni, köztük a magyar bajnok, Császár Roland is, aki a hazai mezőnyben fölényes győzelmet aratott; Chris Bullard Nagy-Britanniából, az egyetlen korábbi győztes, aki az eddigi négy évi döntőből háromszor is bekerült a végső küzdelmet vívók közé; vagy Davor Brescakovic Svájcból, aki megmutatta elszántságát, amikor részt vett és győzelmet aratott az új-zélandi kvalifikáción, holott veszített a svájci elődöntőn. A veteránok feszülten figyelik a virtuális futballvirtuózok következő generációját, például a szlovák Ivan Pastyrčákot és az Indiai Sachith Reddy-t ? mindketten csupán 14 évesek. Minden döntős foggal-körömmel küzd majd, hogy az év FIFA Interactive játékosa legyen, meghívják a 2008-as FIFA World Player Gálára, és besöpörje a 20 000 dolláros fődíjat.

"A FIFA 08 játék lényege a versengés, és megvan benne az igazi focimeccsek gyors tempójú, adrenalinpumpáló akciódússága, ugyanakkor taktikus gondolkodást kíván meg és a futball szeretetét. A döntő az igazi futballhoz hasonló körülmények közt zajlik, és lehetőséget ad, hogy megtapasztaljuk egy élő bajnokság hangulatát a nézők és játékosok összes izgalmával, amikor egy FIFA Világkupa a tét" nyilatkozza Anthony Baffoe, korábbi ghánai válogatott, a német Bundesliga első afrikai játékosa, aki nem csupán a sok meghívott futballhíresség egyike lesz aznap este, hanem az esemény egyik műsorvezetője is.

Mindenkit szívesen látunk, aki szurkolni szeretne a berlini döntőn, és élvezni kívánja az ingyenes szórakozást a közép-európai idő szerint délelőtt 11-kor kezdődő különleges, egynapos futballeseményen. Az élő műsorban fellép a német hip-hop-művész, Das Bo.

Döntősök listája
Bjorn Diedricks Dél-Afrika
Gwan Hyeong Kim Korea
Sachith Reddy India
Chan Charm Wah Hongkong
Andries Smit Hollandia
Császár Roland Magyarország
Christian Lonhart Dánia
Pedro Caiado Portugália
Alex Barets Franciaország
Karol Rogaczewski Lengyelország
Alfonso Ramos Spanyolország
Dominik Posch Ausztria
Ivan Pastyrcak Szlovákia
Michael Labelle USA
Davor Brescakovic Horvátország
Roberto Garrapa Olaszország
Ruben Morales Zerecero Mexikó
Tunc Polat Svájc
Buey Siong Tay Ausztrália
Ivan Soberon Spanyolország
Michael Pommer Ausztrália
Max Fayers Nagy-Britannia
Marko Krivokapic Németország
Abubakr Ebrahim Akhalwaya Dél-Afrika
Stephen Coorey Ausztrália
Andre Casagrand Buffo Brazília
Didi Otisi USA
Michael Ribeiro USA
Carl Condliffe Új-Zéland
Chris Bullard Nagy-Britannia
Danny Taylor Nagy-Britannia
Mustafa Agyuez Németország
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja