ADSL 3G a TVnet-től

2006. február 01.
1.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Elsőként teszi elérhetővé az ADSL 3G harmadik generációs internetszolgáltatását lakossági és üzleti felhasználóknak a TVnet Kft.

Egyéni ügyfeleknek, hűségnyilatkozat vállalása nélkül, 1024 Kbit/sec elérést biztosító ADSL 3G alapcsomagot havi 6 240 forinttól kínálja a cég, de igény szerint akár 24 Mbit/sec-mal is lehet száguldani a neten. A TVnet 800 millió forintos beruházással alakította ki az ADSL 3G technikai hátterét, amelyhez az eszközöket az Allied Telesyntől vásárolta.

Az ADSL 3G holnaptól élesben indul Budapest területén, és a tervek szerint féléven belül a nagyobb vidéki városokban is elérhető lesz.

A folyamatos rendelkezésre állás biztosításának érdekében a teljes, 800 millió forintos induló beruházás legnagyobb részét minőségi technikai eszközök beszerzésére fordította a TVnet. A szolgáltatás támogatási hátterét a vállalat jelentősen kibővített ügyfélszolgálata, valamint újonnan létrehozott 20 fős műszaki csapata adja.

A TVnet mai sajtótájékoztatóján további információk is elhangzottak:

a TVnet olyan csomagot is ajánl, amelynél azonos a le- és feltöltés sebessége: lakossági csomag (bruttó 12900 forint) le: 512 kbit/sec - fel:512 kbit/sec; üzleti csomag (bruttó 40000 forint) le:1024 kbit/sec - fel: 1024 kbit/sec;
a TVnethez (illetve ügyfeleihez) telepített Allied Telesyn hálózati (központi és az ügyfélhez kihelyezett) eszközök fel vannak készítve és támogatjákaz optikai kábeles elérést, illetve a digitális televíziózást;
a TVnet új csomagjainak havidíjai és a jelenlegi lefedettség ( a cég 21 fővárosi telefonközpontban telepítette rendszereiot) február 1-jétől a TVnet honlapján olvasható.

Kapcsolódó linkek:
Tvnet
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja