Adrenalingőzös traileren mutatta meg magát a Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout játékmód

2018. szeptember 07.
4.5391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Végre mozgás közben is megismerhetjük a Call of Duty: Black Ops 4 egyik leginkább várt újdonságát, avagy a battle royale élményeket kínáló Blackout játékmódot, melynek aktuális kedvcsinálója még azoknak a kedvét is meghozhatja, akik nem rajonganak az efféle élményért.

Nem véletlen, hiszen az alábbi kedvcsinálón hihetetlen intenzitással mutatkoznak be a 80 fős ütközetek, miközben megismerkedhetünk az elképesztően változatos csatatérrel is, ahol tényleg a lehető legkülönfélébb régiók várnak majd ránk.

Nem is húzzuk azonban tovább a drága időtöket, inkább mutatjuk, hogy milyen élményekben lesz részünk a Call of Duty: Black Ops 4 - Blackout játékmódban, melynek béta tesztjei jövő héten indulnak majd útnak minden platformon, a végleges változat érkezésére pedig október 12-én számíthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Black Ops 4 egyik leginkább várt újdonságát, avagy a battle royale élményeket kínáló Blackout játékmódot, melynek aktuális kedvcsinálója még azoknak a kedvét is meghozhatja, akik nem rajonganak az efféle élményért.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 13 napja

Nuketown!!! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 13 napja

Ez nagyon fincsiiiii!!! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja