A Disney beindítja filmletöltő szolgáltatását

2006. június 03.
2.9541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Majd két hónappal azután, hogy öt nagy hollywoodi stúdió megkezdte filmjei interneten való értékesítését, most a Disney is úgy döntött, hogy beszáll az online forgalmazás üzletágba.

A BBC beszámolója szerint az amerikai médiakonszern több aktuális és régebbi filmjei június 6-tól lesznek elérhetőek a www.cinemanow.com portálon. A Disney képviselői azt sem tartják kizártnak, hogy legújabb produkcióikat már a mozi premier napján letöltésre kínálják, ám ez egyelőre még csak egy elképzelés.

Korábban a stúdiók ódzkodtak filmjeik letöltésre való felkínálásától, mivel attól tartottak, hogy ily módon a kalózmásolatok terjedését segítenék elő, míg nem április elején megtört a jég, és a Warner, Sony, Universal, MGM valamint Paramount beindították online Download-szolgáltatásukat a movielink.com-on keresztül.

A másolásvédelemmel ellátott Disney-videókat a felhasználók megtekinthetik majd számítógépeiken vagy mobil készülékeiken. A szolgáltatás egyetlen hátránya, hogy valószínűleg csakis az Egyesült Államokban élők férhetnek majd hozzá az online tartalmakhoz, akárcsak a movielink esetében is. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a stúdiók a későbbiekben kiterjesztik-e szolgáltatásukat Európára is.

Kapcsolódó linkek:
CinemaNow

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Vendég

18 éve, 1 hónapja és 5 napja

a Teansformerst nem lehet sehhonnan leszedni? valaki egy oldalt tud aholl nem kell a regisztráció

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja