A Digital Storm bemutatta legújabb asztali PC-jét

2010. június 20.
2.4211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkra szakosodott Digital Storm a napokban újabb taggal bővítette ki az asztali PC-inek termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság Digital Storm Special|OPS névre lett keresztelve, és a gyártó kifejezetten a játékos felhasználókat célozza meg vele. Az új számítógép minden felhasználónak ideális választás lehet, ugyanis az opciók között egyaránt szerepelnek az Intel és az AMD processzorok, valamint az ATI Radeon és az nVidia GeForce videokártyák is.

A Digital Storm Special|OPS központi feldolgozó választékában megtalálhatóak az Intel legújabb Core i5 és Core i7 modelljei, az Advanced Micro Devices rendszereket kedvelők számára pedig a Phenom II X4, valamint a Phenom II X6 CPU-k különböző változatai állnak rendelkezésre. A processzorok mellé már természetesen DDR3-as memóriarendszer társul, ami alapkiépítésben 2GB RAM-al van feltöltve, de konfigurációtól függően akár 8GB-ot is tartalmazhat. A grafikus gyorsítók palettáján ATI Radeon modellek az 1GB-os ATI Radeon HD 5670-től a 4GB-os ATI Radeon HD 5970-ig szerepelnek, míg az nVidia GeForce-ok alapváltozatát az 1GB-os GeForce GT 220 képviseli, a csúcsmodellt pedig az 1,5GB-os GeForce GTX 480. A gép igény esetén persze elérhető akár többkártyás ATI CrossFireX vagy nVidia SLI grafikus konfigurációval is.

Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 250GB-tól 2TB-os, míg szilárdtest-meghajtók (SSD) 80GB-tól 256GB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, optikai meghajtónak pedig egy DVD Super Multi vagy egy Blu-ray író kerülhet beépítésre. A számítógép mindegyik kiépítése természetesen tartalmazza a Gigabit Ethernet vezérlőt, valamint a ma már alapfelszereltségnek tekinthető többcsatornás HD audiorendszert is. Az új Digital Storm Special|OPS már megrendelhető a gyártó honlapjáról 987$ és 2429$ közötti áron.
2 hozzászólás

richie8

8 éve, 9 hónapja és 20 napja

Úristen az a kinézet...és az a belső hardver összeállítás Asszem itt tényleg csak a pénztárcánk szabhat határt.

válasz erre

skyman

12 éve, 3 hónapja és 2 napja

Hát ez már komoly nagyon is. Jol fel van szerelve, és marha jol néz ki.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja