A DigitalRise bemutatta új X9 tábla PC-jét

2010. január 17.
2.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A hazánkban viszonylag még ismeretlen DigitalRise az elmúlt napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a tábla PC-inek termékkínálatát.

A frissen beharangozott újdonság DigitalRise X9 típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, a konfiguráció alapját pedig az Intel Atom processzora képezi. Az új mini számítógép hordozhatóságára nem lehet panasz, ugyanis a komplett rendszer mindössze 226,3 X 166,9 X 24,7mm-es méretekkel dicsekedhet, ami mellé alig 2kg-os súly párosul.

A gép egy 10,2 inches szélesvásznú, több érintés kezelésére is alkalmas kijelző köré épül, ami az 1024 X 600-as (WSVGA) natív felbontást képes kezelni, a keretében pedig a már alapfelszereltségnek tekinthető webkamera 1,3M pixeles változata, valamint egy mikrofon kapott helyet.

A borítás alatt a netbookokból már jól ismert 1,6GHz-es Intel Atom N270-es központi feldolgozó található, amit egy 2GB RAM-al feltöltött DDR2 memóriarendszerrel társítottak. A képi megjelenítésért az integrált Intel Graphics Media Accelerator 950-es grafikus processzor felel, az adatok tárolásáról pedig egy 160GB-os hagyományos merevlemez gondoskodik. A tábla PC hálózati rendszerét egy Ethernet vezérlő, egy 802.11a/b/g szabványú WiFi modul, egy 3G modem, egy Bluetooth adapter és egy GPS egység alkotja.

A külső részen található egy több formátumot kezelő kártyaolvasó, egy D-Sub VGA, három USB 2.0, egy RJ-45 LAN, valamint egy mikrofon és egy hangszóró csatlakozó. A mini PC-t a Microsoft legújabb Windows 7 operációs rendszerének előtelepített változatával szállítja a cég. Az új DigitalRise X9 már megtalálható a külföldi webáruházak kínálatában 780$ körüli áron.
5 hozzászólás

Vendég

15 éve, 5 hónapja és 25 napja

ez a win7 erőszak engem is rettentöen zavar

válasz erre

marco

15 éve, 5 hónapja és 25 napja

RED írta:
Nem értelek titeket, nagyon gyorsan el lehet ám tüntetni egy Win7-et! röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley (én is rögtön megtenném) De nekem nagyon bejön ez a kis gép.
Persze Red, csak miért kell nekem kifizetnem azt a sz*rt, amikor abszolúte nincs rá szükségem?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 5 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

15 éve, 5 hónapja és 25 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

15 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nem rossz kis masina. De a Win7-et butaságnak tartom rá.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja