A DFI bemutatta új CP100-NRM alaplapját

2010. március 27.
1.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A DFI a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki az alaplapjainak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság DFI CP100-NRM típusjelzéssel fog felbukkanni az üzletek kínálatában, és a gyártó az ipari felhasználású beágyazott rendszereket célozza meg vele. Az alaplap Mini-ITX formátummal rendelkezik (170 X 170 milliméter), és az Intel QM57-es chipkészlete köré épül, processzorok közül pedig az Intel Celeron P4500 (SV), Intel Core i5 520M (SV) és Core i7 620M (SV) fogadására van felkészítve.

A DFI CP100-NRM videorendszerét egy integrált Intel Graphics Media Accelerator HD grafikus chip alkotja, a rendszermemóriát pedig két darab DDR3 SODIMM aljzatba lehet telepíteni, amik maximálisan 8GB 800MHz-es vagy 1066MHz-es RAM-ot képesek kezelni. Az esetleges bővítőkártyáknak egy 1X-es PCI Express és egy hagyományos PCI slot áll rendelkezésre, míg a különféle meghajtóknak egy PATA és négy darab SATA II port kínál csatlakozási lehetőséget (RAID 0, RAID 1, RAID 5 és RAID 10 támogatással).

Az alaplap felszereltségéből természetesen nem hiányzik a dupla Gigabit Ethernet vezérlő, és a kétcsatornás Realtek audiorendszer sem. A hátlapi I/O panelen található egy PS/2 billentyűzet és egy egér, négy darab USB 2.0, egy D-Sub VGA és egy DVI-I, két darab RJ-45 LAN, két darab DB-9 soros COM, valamint az előbb említett hangkártya csatlakozói. Az új DFI CP100-NRM várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

Valahogy a celeron kilóg a sorból a core i szériák között röhögő smiley Egyébként jó kis felszerelésű lap lett, az SODIMM-ek azt hiszem olcsóbbak a DIMM RAMoknál, a PCI-E x16-ot viszont ebből a lapból is hiányolom.

válasz erre

italianman

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

CSak az ilyen újdonságokat fogadja be?

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja