A Dell piacra dobta új Vostro 230-as számítógépeit

2010. március 21.
1.8811
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A Dell a napokban bejelentette, hogy két új taggal bővítette ki az asztali számítógépeinek termékpalettáját.

A gyártó legújabb fejlesztésű PC-i a Vostro széria legfiatalabb tagjai, a boltok polcain pedig Dell Vostro 230 típusjelzéssel fognak felbukkanni. A két új gép konfigurációja és opciói teljes mértékben megegyeznek, az egyedüli különbség, hogy az egyikük hagyományos mini torony, a másik változat pedig a kisebb helyigényű slim házba lett beépítve.

A Dell Vostro 230-as modellek egy Intel G41 Express + ICH7 chipkészletű alaplap köré épülnek, és az Intel dupla magos Pentium központi feldolgozójával vannak felvértezve, de igény esetén a gyártó az erőteljesebb Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorokkal is szállíthatja őket. A DDR3-as memóriarendszerek maximális kiépítésben 4GB 1066MHz-es RAM-al vannak feltöltve, a képi megjelenítésért pedig az integrált Intel Graphics Media Accelerator X4500-as grafikus chip felel, de az opciók között megtalálható az 512MB-os nVidia GeForce G310 és az 1GB-os nVidia GeForce GT 220 is. Az adatok tárolására hagyományos merevlemezek 160GB-tól 1TB-os tárolókapacitásig állnak rendelkezésre, optikai meghajtónak pedig DVD-ROM vagy DVD Super Multi egység kerülhet beépítésre.

A számítógépek felszereltségéből természetesen nem hiányzik a Gigabit Ethernet vezérlő és az integrált hangkártya sem. Az operációs rendszerek kínálatában megtalálható a Windows 7 különböző változatai, valamint a FreeDOS is. A Dell Vostro 230 karcsú változata 389$-os, a hagyományos számítógépházba épített modell pedig 299$-os indulóáron rendelhető meg a gyártó honlapjáról.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja