A Dell bejelentette legújabb Vostro 430-as asztali PC-jét

2009. október 02.
2.1921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló számítógép rendszereiről ismert Dell a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővült ki az asztali gépeinek a termékkínálata.

A frissen beharangozott újdonság a gyártó Vostro szériájába tartozik a boltok polcain pedig Dell Vostro 430-as típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új asztali PC az Intel legújabb Lynnfield processzoraival van építve, tehát egy Intel P55-ös chipkészlettel szerelt alaplappal van felvértezve, amit már természetesen DDR3 rendszermemóriával töltöttek fel.

Az új Dell Vostro 430 alapkiépítésben az Intel 2,66GHz-es Core i5 750-es központi feldolgozójával van ellátva, de a gép elérhető az erősebb 2,93GHz-es Core i7 870-es CPU-val is. A DDR3-as memóriarendszer 4GB RAM-ot tartalmaz (maximális kiépítésben), a képi megjelenítésért pedig az 512MB-os ATI Radeon HD 4350 felel, de az opciók között megtalálható az nVidia GeForce GT 220 és a GeForce GTS 240 is. Az adattárolók kínálatában hagyományos merevlemezek 80GB-tól 1TB-os tárolókapacitásig képviseltetik magukat, de a választékból persze nem hiányzik a DVD +/-RW és a Blu-ray író egység sem. A számítógép konfigurációja természetesen tartalmazza a beépített Gigabit Ethernet vezérlőt és az 5.1-es hangkártyát is. A gépet egy előtelepített Microsoft Windows Vista Home Basic operációs rendszerrel szállítja a cég. Az új Dell Vostro 430 már megrendelhető a gyártó honlapjáról 699$-os indulóáron.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Mai viszonylatban a CPU több mint elég, a 4GB RAM-nál sem kell több igazából, de egy jobb VGa azért elférne bele. Az ár végül is erre a konfigurációra nem rossz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja