A Deep Silver kezei közé kerültek a Sacred jogok

2009. augusztus 23.
2.0721
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Ascaron stúdiója, mint nagyon jól tudjuk, beadta a kulcsot, feladta a küzdelmet, és hamarosan le is húzzák a rolót, természetesen csak miután méltóképpen bedobták az első és egyben utolsó Sacred 2 kiegészítőt a köztudatba.

A csapat eltűnése miatt sokan úgy gondolták, és maguk az illetékesek is így vélekedtek több helyen, hogy a Sacred franchise nem folytatódhat tovább, a történet az Ice & Blood kiegészítővel lezárul, a játék pedig lassan a klasszikus és a kultikus kategóriába lép. De nem így fog történni, legalábbis egyelőre biztosan nem.

A Deep Silver ugyanis jött, látott és győzött, pontosabban megvásárolta a Sacred-hez tartozó jogokat, aminek következtében már el is kotyogták, hogy készülni fog a Sacred 3, de nem az, amelyiknek az Ascaron már nekiállt. Így tehát feltehetően egy teljesen új irányba mozdul majd el a Sacred széria, amolyan vérfrissítést kap a sorozat, ami lehet, hogy éppenséggel teljes mértékben rá is fér a játékra.

Aki tehát esetleg attól tartott, hogy az (klisé következik) egyik legjobb Diablo-klón eltűnik a színtérről, az nyugodtan lélegezzen fel, hiszen folytatódik tovább a mese, igaz, nem az Ascaron nyitja majd ki a könyvet, de talán így sokkal izgalmasabb lesz a történet. Várjuk a továbbiakat!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja