Ada Wong a legújabb Resident Evil 2 Remake trailer főszereplője

2018. szeptember 20.
6.0731
Maniac profilja, adatai
Maniac
A TGS 2018 alkalmából a Resident Evil 2 kapcsán is aktivizálta magát a Capcom, és összedobtak egy olyan kedvcsinálót, ami túlzás nélkül az eddigi leglátványosabb és legtartalmasabb lett mind közül.

A videó azon túl, hogy megismertet minket a történet egy újabb szegletével, mindemellett végre Ada Wongot is megmutatja teljes életnagyságban, illetve új megjelenésével, amire nagyon sok rajongó a bejelentés óta várt, sőt mi több, a TGS-ről még egy extra gameplay felvételt is kaptunk, melyen viszont már Claire kapta a központi szerepet.

A Resident Evil 2 Remake a Capcom tervei szerint január 25-én jelenik majd meg, mint a legendás horror teljes egészében felújított és megszépített változata, mely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is beroboghat.

Nézd nagyban ezt a videót!

3 hozzászólás

Pixelhexer89

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Valahogy így tudok elképzelni egy normális remake-et, a sok rókabőr-lehúzós remastered helyett. Én kifejezetten utálom a horror játékokat, mert elég be****i vagyok , de ezt egyszerűen nem fogom kihagyni.

válasz erre

Gólem

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon bejövős. Igazán király remake lesz ez.

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 4 napja

Látványos, tetszik.

válasz erre
Resident Evil 2 Remake
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljamarco profiljaretePceldaK profiljasoami profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaszedmond01 profilja