A CyberPower bemutatta legújabb játék PC-jét

2009. szeptember 05.
3.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A komplett számítógép konfigurációkat forgalmazó CyberPower a napokban bejelentette, hogy egy újabb asztali rendszerrel bővítette ki a termékpalettáját.

Az újonnan bemutatott PC CyberPower LAN Mini H2o típusjelzéssel lett ellátva, és a gyártó elmondása szerint jelenleg ez a világ legkisebb méretű vízhűtéses játék konfigurációja. A cég az újdonságot elsősorban a LAN játékosoknak ajánlja, mivel a rendszer mindössze 285,7 X 222 X 177,8mm-es méretekkel büszkélkedhet.

A CyberPower LAN Mini H2o alapesetben az Intel négymagos 2,83GHz-es Core 2 Quad Q9550-es központi feldolgozójával van felvértezve, de ha más típussal szeretnénk a gépet megrendelni, akkor az opciók között megtalálhatóak a Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorok további modelljei is. Az alapváltozat videorendszerét az nVidia GeForce GTS 250-es grafikus gyorsítója alkotja, de a felhasználónak itt is lehetősége van változtatásra, ugyanis a kínálatban további nVidia és ATI videokártyák is szerepelnek. A számítógép felszereltségét tovább gazdagítja még, hogy fel van szerelve Blu-ray optikai meghajtóval és WiFi adapterrel, de a felszereltségből nem hiányzik a HDMI interfész sem. A konfiguráció a SilverStone SST-SG05-ös számítógépházba lett beépítve, a megfelelő hűtésről pedig az Asetek nagy teljesítményű LCLC vízhűtése gondoskodik. A CyberPower LAN Mini H2o további technikai paramétereiről a gyártó sajnos nem közölt részleteket, annyit mindenesetre tudni, hogy az alapmodell a napokban lesz megrendelhető a gyártó honlapjáról 965$-os indulóáron.
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 17 napja

ojan csunya vagy mint a halál

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja