Activision Blizzard: Megerősítve az újabb Call Of Duty, jön a következő Tony Hawk

2008. december 04.
1.9981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Tegnap, New York-ban, az Activision Blizzard egy in-game reklámokat témaként megcélzó konferencián több, jövőre debütáló sikervárományost is megerősített, köztük a következő Call of Duty felvonást, az újabb Tony Hawk deszkázást és a Bizarre Creations csapata is készül egy friss, autós agymenéssel, amelyben a 007-es tekeri a kormámykereket.

A Guitar Hero 5-ről majdnem megfeledkeztük, szintén érkezik a ritmusjátékok palettájára.

Nos, akkor kezdem talán a leginkább fontossal. Jövő ősszel érkezik az újabb Call of Duty felvonás, amely a Modern Warefare 2 alcímet viseli, tehát ismét előre ugrunk az időben, az Infinity Ward-nak köszönhetően, hogy fejlett harcászati körülmények között vívjuk meg a ránk váró háborúnkat. Kinek mosoly, kinek fintor ült ki az arcára.

A Skate sikerei mellett Tony Hawk sem adja fel a terepet, az Activision jövőre érkezik a következő epizóddal, októberi megjelenéssel, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii és Nintendo DS platformokon. Erről annyit tudni jelenleg, hogy nem a szokványos, kontrolleres markolással fogjuk tudni mozgásra bírni.

A Bizarre Creations csapata (Project Gotham Racing, Geometry Wars) egy újabb versenyjátékon mesterkedik, amelynek James Bond lesz a fókuszában, a filmtől független story-val. Valamikor 2009 szeptemberére várjuk, igen érdeklődve. A stúdió emellett egy eredeti címen is dolgozik, amelynek fő témája újfent a verseny lesz, máris a Mario Kart és a Forza torzszülöttjeként emlegetik.

A Guitar Hero 5-ről egyelőre nincsenek információink.
Call of Duty felvonást, az újabb Tony Hawk deszkázást és a Bizarre Creations csapata is készül egy friss, autós agymenéssel, amelyben a 007-es tekeri a kormámykereket.'>
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 12 napja

NEM TUDOM BEFEJEYNI A CSATAHAJOS RÉSZT A GAME OF THE YEAR ,EPIZ0DBAN ÉS ÁLLANDOAN LEFAGY. MIÉRT?????

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja