Activision: 2007 legsikeresebb kiadója

2008. január 18.
2.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az 1979-ben alapított játékkiadó ingadozó teljesítményt mutatott az elmúlt évek során, ám a 2007-es esztendő meghozta számukra a várva-várt sikert.

Az Activision lett ugyanis a tavalyi év első számú amerikai játékkiadója, ami az Electronic Arts mellett egy igazán komoly teljesítmény. Az NPD Group kimutatásai alapján az Activision rekord mértékű 17.7%-ra növelte piaci részesedését, mely 7.2%-kal nagyobb, mint az azt megelőző év ugyanazon szakaszában.

A Santa Monica-i székhelyű játékóriás hatalmasat tarolt a Guitar Hero III: Legend Of Rocks-szal, amely az október 28-ai megjelenést követően a legkeresettebb játék volt az NPD Group szerint. A decemberi hónap csak tovább növelte a sikert, a Guitar Hero III lett az első, a Call Of Duty 4: Modern Warfare pedig a harmadik legsikeresebb játék, minden platformon. Robert Kotick, az Activision elnöke nyilvánosan is elmondta, hogy a cég fennállása óta még soha sem könyvelhettek el ehhez mérhető sikereket. A siker megérdemelt. Mi pedig örömmel fogadjuk az óriás fejlesztő és kiadó minőségi termékeit a jövőben is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja