A Criterion Games fejleszti a következő Need For Speed epizódot?

2009. május 15.
1.6511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Úszunk a pletykákban, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, bár ezúttal nem az E3-mal kapcsolatos szóbeszéddel támadunk.

Egy külföldi site, a Primotech belsős forrásokból értesülve úgy tudja, hogy a Burnout szériáért felelős Criterion Games fogja tető alá hozni a jövőre esedékes, következő Need For Speed epizódot. A hír természetesen csak pletyka értékű, de ha visszanyúlunk kicsit az elmúlt hónapokban befutó célzásokra, egyáltalán nem tűnik légből kapottnak a dolog.

Az idén boltokba kerülő Need For Speed trión (Shift, Nitro, World Online) kívül egy titkos, mostanáig bejelentetlen epizódon is dolgozgat az Electronic Arts, ez az - nem hivatalos - információ egy idős az idei esztendőre esedékes iterációk leleplezésével. Később a Shift producere, Jesse Abney, a Slightly Mad-től célzott arra, hogy a Criterion Games milyen remek partnerük lehetne a széria fejlesztésében.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a korábban Electronic Arts tulajdonba kerülő stúdió óriási tapasztalattal rendelkezik az autós árkád versenyjátékok terén, akkor bizony bűn lenne őket kihagyni a mélypontra került sorozat gatyába rázásából, ha valakik, ők biztosan tudnának hozzátenni a kifulladt franchise-hoz.

Elviekben a Black Box csapat 2011-ben térne vissza a sorozathoz, de addig üresen áll egy esztendő, azaz a 2010, nem kizárt tehát, hogy jövőre a Burnout megalkotói jelentkeznek egy Need For Speed felvonással. Az Electronic Arts nem kommentálta a szóbeszédeket, csupán annyit mondtak, hogy jelenleg a bejelentett három anyagra összpontosítanak. Be a fiókba, rajta egy címkével: "majd meglátjuk".
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Tommy profiljaMonyo profiljaKisember001 profilja