A Cooler Master bejelentette legújabb tápegységeit

2009. szeptember 11.
1.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Elsősorban a kiváló minőségű hűtési megoldásairól és számítógépházairól ismert Cooler Master a napokban bejelentette, hogy két újabb taggal bővült a tápegységeinek kínálata.

A frissen beharangozott újdonságok a gyártó Silent Pro M szériájába tartoznak, a boltok polcain pedig Cooler Master Silent Pro M850 és Silent Pro M1000 típusjelzéssel fognak megjelenni. Az új tápegységek elnyerték a 80 Plus Bronze minősítést is, ugyanis 85%-os energiaellátási hatásfokkal rendelkeznek.

Ahogy azt már a modellszámokból is sejthetjük, a Cooler Master Silent Pro M850 850W-os, míg a Silent Pro M1000 1000W-os teljesítménnyel büszkélkedhet, és természetesen teljes mértékben megfelelnek az ATX 12V V2.3 és az EPS 12V V2.92 szabványoknak is. Az új tápegységek egységesen egyetlen +12V-os ággal vannak ellátva, amin az M850-es modell 66A-es, az erősebb változat pedig 80A-es áramerősséget képes produkálni. A mai követelményeknek megfelelően mindkét típus moduláris periféria tápkábelekkel van ellátva, amik között található hat 6+2 érintkezős PCI Express, kilenc SATA, hat hagyományos Molex, valamint egy floppy csatlakozó. Az újdonságok megfelelő hőmérsékletéről egy extra csendes, rezgés elnyelő szilikonba épített 135mm-es ventilátor gondoskodik. Az új Cooler Master Silent Pro M850 és M1000 várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 19 napja

Lassan nekem is be kéne ruháznom egy moduláris megoldásra. A gyártók lökik magukból az újabbnál újabb tápokat, már az 1 kW-ot is rendelkezésünkre bocsátva.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaManiac profiljaReichert Viktor profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja