A Codemasters átveszi a Sega Racing Studio-t

2008. április 25.
1.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korábban hírül adtuk, hogy a Sega végleg lakatot helyezett a jobb sorsra érdemes Racing Studio ajtajára, mely most újabb esélyt kaphat a bizonyításra, ám immáron a Codemasters zászlaja alatt.

A Sega Rally Revo finoman fogalmazva is hatalmas bukta volt, a Sega nem is kívánt a továbbiakban számolni a csapattal, tekintve, hogy nem volt jövedelmező a japán a játékóriásnak. A Codemasters vezetősége viszont lát potenciált a csapatban, így át is veszi őket.

A Solihull-ban állomásozó gárda tehát tovább élhet, ha sikeresen végbemegy az ilyenkor szokásos folyamat. A csapat körülbelül 40 főt számlál, melyet hiánytalanul várnak sok szeretettel a Codemasters racing szekciójába, erősítés gyanánt. A Codemasters már rendelkezik egy kimondottan erős verseny játékokat fabrikáló team-mel, akik a remek DIRT-öt és a GRID-et is tető alá hozták.

Ez mindenképp jó hír mind a munka nélkül maradt fejlesztők, mind pedig a konzolos világ számára, hiszen ez a 40 tagot magába olvasztó tehetséges csoportosulás nem az utcákra kerül, hanem tovább munkálkodhatnak azon, hogy minél több, igényes autóversennyel szórják meg a piacot. A Codemasters-nél jó helyük lesz ahol tovább kamatoztathatják az eddig szerzett tapasztalataikat. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk! A gyászból egy pillanat alatt keresztelő szertartás kerekedett.

Korábbi, ehhez kapcsolódó hírünk: Sega Racing Studio: Béke poraira
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Jó kezekbe került a projekt, a Codemasters tud egyet s mást az autóverseny szimulátorokról.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja