A Club 3D bemutatta új HD5550 Noiseless Edition gyorsítóját

2010. április 23.
1.7201
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia GeForce és ATI Radeon grafikus gyorsítókat is felvonultató Club 3D a napokban bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékpalettáját.

A frissen beharangozott újdonság az Advanced Micro Devices ATI Radeon HD 5550-es modelljére épül, a boltok polcain pedig Club 3D HD5550 Noiseless Edition típusjelzéssel fog megjelenni. Ahogy azt már a neve is sugallja, az új gyorsító hűtéséről egy dupla kártyahelyet elfoglaló passzív rendszer gondoskodik, ami két darab hővezető csővel van tervezve.

A Club 3D HD5550 Noiseless Edition 40nm-es, 320 darab stream processzorral felvértezett Redwood LE grafikus feldolgozójának teljesítményét 550MHz-re hangolták be a mérnökök, az 512MB GDDR3 VRAM-al épített 128bit-es memóriarendszer pedig a 800MHz-es frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított D-Sub VGA, HDMI és DVI kimenet kínál csatlakozási lehetőséget. A Radeon HD 5000-es széria többi tagjához hasonlóan, természetesen az újdonság is rendelkezik teljes körű DirectX 11 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik még az ATI Stream, a második generációs Unified Video Decoder (UVD 2), az ATI PowerPlay, valamint az ATI Avivo technológia sem. Az új Club 3D HD5550 Noiseless Edition várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos még nem közölt részleteket, de egyes források szerint 60 euró körüli áron lesz beszerezhető.
2 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Rain írta:
Szvsz az ár/éték aránya meglepően pöpec a "kicsikének", de hogy mennyire lesz "noiseless"...
Teljesen noiseless, mivel csak egy brutál nagy hűtőborda van rajta röhögő smiley

válasz erre

Rain

15 éve, 1 hónapja és 21 napja

Szvsz az ár/éték aránya meglepően pöpec a "kicsikének", de hogy mennyire lesz "noiseless"...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mordorer profiljaBotyi profiljarDAVE profilja