A Club 3D bemutatta új HD5450 Noiseless Edition gyorsítóját

2010. április 15.
1.6371
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az nVidia GeForce és ATI Radeon grafikus gyorsítókat is felvonultató Club 3D a mai napon bejelentette, hogy újabb taggal bővítette ki a videokártyáinak termékkínálatát.

A frissen reflektorfénybe állított újdonság az Advanced Micro Devices ATI Radeon HD 5450-es modelljére épül, az üzletek kínálatában pedig Club 3D HD5450 Noiseless Edition típusjelzéssel fog felbukkanni. Az új gyorsító hűtéséről, egy kisméretű passzív hűtőrendszer gondoskodik, aminek köszönhetően a kártya mindössze egyetlen slotot foglal el.

A Club 3D HD5450 Noiseless Edition 40nm-es Cedar grafikus feldolgozója 80 darab stream processzorral és 8 darab textúrázó egységgel van felvértezve, az 512MB GDDR3 videomemóriát pedig egy 64bit-es interfészen keresztül érheti el. A gyorsítókártya órajelei az Advanced Micro Devices ajánlása szerint vannak behangolva, vagyis a GPU a 650MHz-es sebességen, az 512MB-os GDDR3 memóriarendszer pedig a 800MHz-es frekvencián üzemel. A különféle kijelzőknek a hátlapi panelen kialakított D-Sub VGA, DVI és HDMI kimenet kínál csatlakozási lehetőséget.

A videokártya természetesen rendelkezik teljes körű DirectX 11 és OpenGL 3.2 támogatással, de a felszereltségéből nem hiányzik még az ATI Stream, az ATI PowerPlay, valamint a második generációs Unified Video Decoder (UVD 2) technológia sem. Az új Club 3D HD5450 Noiseless Edition várható megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt részleteket.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 10 napja

Csodálkozom a DX11-es támogatáson, szerény kis kártyáról van szó az 5450-es személyében mosolygó smiley Kicsit vicces az a passzív hűtőcske röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja