Achtung Panzer: Kharkov 1943: Gameplay felvételekkel tarkított fejlesztői bemutató

2010. február 05.
3.3681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2010-es második világháborús stratégia felhozatal sajnos egyelőre még siralmasan sivár, egyedül a UbiSoft műhelyében készülő R.U.S.E.-t tudnánk megemlíteni érdemleges versenyzőként - már ha megjelenik az idén persze -, illetve a Paradox Interactive által nem is olyan régen, szinte felmentőseregként bejelentett Achtung Panzer: Kharkov 1943-at, amely éppen úgy adja majd elő számunkra a háborút, ahogy szeretjük, realisztikusan és újítások nélkül.

A programban mindemellett elsősorban a Kharkov körüli és az érte zajló küzdelmekben vehetünk részt, és nem csak az USSR seregeinek oldalán, hanem akár a Wehrmacht szemszögéből is átélhetjük a sztorit, amely hat nagyobb szkenáriót foglal majd magába.

A játékról ezen kívül a mai napon befutott egy fejlesztői napló, amely amellett, hogy első a sorban, roppant érdekes is, hiszen nem csak egy illetékes fejlesztő oszt meg velünk némi érdekességet a programról, hanem néhány gameplay jelenetet, illetve screenshotot is megtekinthetünk a kizárólag PC-re érkező Achtung Panzer: Kharkov 1943-ról. Ha szeretnél bővebb információkkal gazdagodni a játékról, akkor a bejelentéshez íródott hír mellett ne hagyd ki a most következő néhány perces prezentációt sem.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja