Ace Attorney 5: Nyugati megjelenést is tervez a Capcom

2012. szeptember 06.
1.8341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy legyen ötösünk a lottón, ahogy tegnap megjósoltuk, hogy az Ace Attorney 5 nagy valószínűséggel nem marad meg a keleti szigetország határain belül, hiszen a Nintendo 3DS-nek világszerte szüksége van az exkluzív címekre, így a Capcom a Pocket Gamer magazin kérésére megerősítette, hogy szeretnék majd nyugaton is megjelentetni az alkotást.

Habár az Ace Attorney-sorozat elsősorban a keleti szigetországban örvend kimagasló népszerűségnek, ettől függetlenül biztosan felénk is vannak rajongói, sőt, ha a Capcom nem nélkülözi a marketinget, könnyedén újabbakat állíthat a sorozat mellé.

Az Ace Attorney 5-nek ugyanis minden esélye megvan arra, hogy nagyobb tömegeket is megmozgasson, hiszen a messzi Japánban is egyediségnek tekinthető, gyakran emlegetik például vizuális novellaként is az alkotást, ami erőteljesen a történetmesélésre és az interakciókra koncentrál.

Érdekesség egyébiránt, hogy a játékot még januárban jelentették be, de az első információkat, így többek között azt is, hogy Nintendo 3DS-exkluzív lesz, csak a heti Famitsu magazin közölte le, a Capcom részéről pedig a TGS 2012-n várunk bővebb részleteket róla.
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Meglettem volna nélküle

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Zsír. Kár lett volna ha kimaradunk.

válasz erre
Ace Attorney 5
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaSándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profiljaXelosz profilja