Ace Combat 7: Skies Unknown gamescom 2017 trailer + gameplay videó

2017. augusztus 23.
4.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem aprózta el a Bandai Namco az idei kölni gamescom 2017 során az Ace Combat 7: Skies Unknown megjelenését, lévén a játékról nemcsak egy kapcsolódó trailert, hanem egy elképesztően látványos gameplay videót is kaptunk.
Advertisement

Utóbbit egészen pontosan a DualShockers magazin közbenjárásával, akik a helyszínen járva lehetőséget kaptak arra, hogy kipróbálják a repülős játék aktuális demóját, amiből közel 15 percnyi anyagot rögzítettek is nekünk, hogy aki nem jutott el Kölnbe, az is megtapasztalhassa ezt az élményt.

Ez különösen nagy pozitívum annak fényében, hogy az Ace Combat 7: Skies Unknown megjelenésére sajnos még sokat kell várnunk, a repülős játék ugyanis csak valamikor jövőre érkezik, de akkor PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!





Ace Combat 7: Skies Unknown megjelenését, lévén a játékról nemcsak egy kapcsolódó trailert, hanem egy elképesztően látványos gameplay videót is kaptunk.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Trailer nagyon adja! meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Nem csipem a repülős játékokat de ez nagyon tetszik!

válasz erre

totyak

7 éve, 1 hónapja és 19 napja

Jól néz ki, de azt azért figyelembe kell venni, hogy szinte csak a repülőket kell szépre megcsinálni, mert környezet nem nagyon van. Bár azért gondolom, ha lejjebb repülne, ott lennének épületek, domborzat.

válasz erre
Ace Combat 7: Skies Unknown
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2017
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaM.O.R.P.H. profiljamarco profilja