A Capcom még nem döntött a Resident Evil 6 leendő producerét illetően

2009. szeptember 26.
2.4271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Resident Evil 5 minden fanyalgás ellenére óriási siker lett, ötmilliónál is több kópiát szállítottak a boltokba világszerte, ennek sikerein felbuzdulva a Capcom már dédelget terveket a hatodik résszel kapcsolatosan, de azt, hogy valójában ki felügyelje a produkciót, továbbra sem eldöntött kérdés, mesélte Jun Takeuchi.

Az ötödik epizód - és jelenleg a Lost Planet 2 - producere szerint a negyedik rész remek volt, de túlzottan a mániákus réteget vette célba, szemben a sokkal populárisabbra faragott folytatással. Takeuchi erről a vonalról nem térne le és friss dolgokkal tömné tele a hatot is a népszerűség megtartása érdekében.

Miután kiderült, hogy a Capcom jövő tavasszal egy Sony Wand támogatással megfejelt Alternative Edition-t is megjelentet, felmerült a kérdés, hogy ehhez az irányítóhoz esetleg terveznek-e Nintendo Wii-s epizódokat (The Umbrella Chronicles, The Darkside Chronicles) portolni PlayStation 3-ra. Jun Takeuchi válasza kiszámítható volt, mivel a két gép tudásban és hardveri felépítésében is nagyon messze áll egymástól, a portolás túlzottan kemény feladat lenne, per pillanat nem terveznek egy részt sem áthozni a kiotói konzolról. Ez viszont nagy kár, de a jövőben talán változhat a hozzáállás. Shinji Mikami-ért és Hiroyuki Kobayashi-ért kiált a sorozat, mielőtt egy Gears Of War klón válna belőle a popularitás oltárán.


A Capcom még nem döntött a Resident Evil 6 leendő producerét illetően - 1. kép

2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
le töltöttem egy játékot és nem adja bemeglepődött smiley
majd meg oldjuk

válasz erre

Vendég

15 éve, 9 hónapja és 26 napja

le töltöttem egy játékot és nem adja bemeglepődött smiley

válasz erre
Resident Evil 6
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaKisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja