A Capcom leleplezte az egyik titkos, E3-ra szánt favoritját

2009. május 19.
1.6451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A napokban adtuk hírül, hogy minden jel szerint mégis elhagyja Japán kicsiny szigetét a decemberben debütál cross-univerzum/generációs összecsapás, a Tatsunoko Vs Capcom.

A Nintendo Power által szolgáltatott információ valósnak bizonyult, a Capcom megerősítette, hogy a kiváló, retro beütésű bunyós anyag képviselteti majd magát a június elejei E3-on, méghozzá játszható formában. Nagy öröm ez a műfaj elkötelezettjeinek, hiszen a Capcom korábban elzárkózott a nyugati verzió megjelentetésétől.

Ennek voltak jogi akadályai Amerikát illetően, de ezek végre elhárultak, hiszen lesz amerikai kiadás, sőt, így már az európai verzió érkezése sem tűnik olyan elvetélt ötletnek, mint korábban. A Capcom kettő, azaz 2 darab titkos favorittal készült az idei E3-ra, amelyből egyet már ismerünk, a Tatsunoko Vs Capcom lesz az.

Egyelőre hivatalos bejelentés nem történt, de ami késik, az nem múlik, a rendezvényhez közeledvén ezt is megteszik az illetékesek, áll egy Capcom Unity bejegyzésben. A mű egyébként egy Ultimate Allstars! alcímmel is bővül majd az észak-amerikai megjelenés tiszteletére, és sanszos, hogy némi extrával kipárnázva lát majd napvilágot a tengerentúli változat. Bővebbet később tudhatunk meg, de egy titkos favoritot végre kipipálhatunk, maradt még egy.


A Capcom leleplezte az egyik titkos, E3-ra szánt favoritját - 2. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja